Kdo je to Breatharián aneb žití bez jídla - 1. část

02.06.2012 00:52

Dnešní článek je věnován zcela nezvyklému a jistě velmi spornému tématu. Breatharián je člověk, živící se pránou, božskou a všudepřítomnou energií. Breatharián nepotřebuje a ani nepřijímá naši běžnou stravu. Někteří občas pijí vodu nebo kávu jako Jasmuheen. Tato australanka, autorka mnoha knih a umělkyně je považována za průkopnici žití z prány. Tato neobyčejná žena je v Praze, letáček převzat od https://www.2012rok.sk/wp/akcie#comment-254.

 

Přednáška a seminář Jasmuheen v Praze – Esence a pránická výživa (přednáška)

Kdy: 1.6.2012 od 17.00

Kde: Kulturní centrum Vltavská Cena v předprodeji: 550,- Kč / Cena na místě: 600,- Kč

Předprodej: v síti Ticketportal nebo v KC Vltavská

Barevný svět, Gorazdova 18, Praha 2

jasmuheen

Jasmuheen Mezinárodně uznávaná autorka a vedoucí badatelka pranické výživy, umělkyně, hudebnice a přednášející o žití a životě z prány – Jasmuheen – přijíždí do Prahy.

Poté, co se naučila žít z vesmírné energie, strávila tato úžasná Australanka poslední dvě desetiletí sdílením svých vědomostí s bezpočtem ostatních, stejně naladěných lidí. Její přednášky a semináře jsou inspirací pro mnohé, mimo jiné, i pro známého francouzského breathariána Henriho Monforta. Do Prahy zavítá Jasmuheen v rámci celosvětového turné na téma Esence – vědomí Jednoty a dary esence Já jsem.

Jasmuheen o esenci Já jsem:

“Jednou z nejkrásnějších cest plných vnitřního naplnění, na kterou se duše zakotvená ve sféře duality může vydat, je uvědomění si vlastní esence Já jsem, obnovení spojení s ní a dokonalá jednota s tím, co někteří nazývají Monáda a co jsem já dříve nazývala Božství v nás. S pomocí Jednoty vědomí můžeme cítit a vnímat všudypřítomnost této esence, která je v nás i okolo nás, je součástí samotného přediva stvoření – je totiž základní frekvencí života. Je schopná nás vyživovat nejen fyzicky skrze plynoucí kosmickou mikro-stravu, ale také nás propojit s rytmem vnitřního míru a uspokojení, který nás navždy promění. Její dary jsou nekonečné. Její schopnost milovat, vést, léčit a dokonale nás vyživovat je přirozená a hluboká. Každému je odhalena v pravý čas a pravým způsobem jakmile se s její vibrací srovná proudění energie v nás a kolem nás. Zároveň však od ní nejsme nikdy odděleni, je s námi stále a mění se jen objem, síla nebo jemnost jejího toku. To vše můžeme ovládat pomocí pochopení pravé a řídící podstaty.”

Na přednášku navazuje dvoudenní seminář v areálu Břevnovského kláštera. Vzhledem ke kapacitě prostoru je počet účastníků omezen na maximálně 200 osob.

Pro další informace navštivte stránky https://www.jelef.wbs.cz nebo zkontaktujte slečnu Violku (email: hannah.violetta@gmail.com, tel.: 773-672-819)

Esence – Jednota a dary esence Já jsem (dvoudenní seminář)

Kdy: 2.-3.6.2012

vždy cca od 10 do 18 h.

Kde: Břevnovský klášter Cena: 4444,- Kč (při závazném přihlášení do 24.4. 3888,- Kč)

Jak se přihlásit: emailem na jelef.jasmuheen@gmail.com, zaplacením zálohy 50% (buď na účet, nebo osobně dle domluvy).

jasmuheen praha

Všeobecně o akcích s Jasmuheen:

Jasmuheeniny přednášky a semináře jsou skvělou příležitostí pro setkání se stejně naladěnými lidmi z celého světa. Jasmuheen se vždy naladí na božskou esenci skupiny a sdílí s ní dobře ověřená a většinou channelingem získaná data. Díky naladění vždy se skupinou sdílí právě to, co je potřeba pro každé setkání a umožní tak každému účastníkovi dosáhnout hlubokých meditativních stavů, v nichž se může spojit se svou božskou esencí a Její plynoucí hlubokou láskou a moudrostí. Každé setkání je stejně jedinečné, jako každý z nás, nicméně toto je všeobecné zaměření veškeré Jasmuheeniny práce:

1. Sebeovládnutí a sebekontrola.

2. Práce s tokem čiré Vesmírné plasmy pro manifestaci.

3. Svoboda, kterou přináší vědomí Jednoty.

4. Manifestace Božství, s nímž jsme všichni sladěni.

5. Život z prány – zvýšení osobního toku čchi tak, že se staneme v tomto světě spíše dárci než příjemci,

6. a snížení naší závislosti na materiálních zdrojích tohoto světa tím, že se více spolehneme na božský zdroj uvnitř nás.

7. Plnění pragmatických programů Ambasády míru (The Embassy of Peace) a v nich obsažených 12 cest míru, plus

8. Jasmuheen pracuje s božstvím skupiny – provádí inspirujícími meditacemi, poskytuje nástroje a techniky pro získání dokolané osobní jasnosti, moudrosti a osobního vhledu k dosažení výše zmiňovaného a ještě více.

9. V průběhu roku 2012 se bude Jasmuheen také zaměřovat na vědění o vyšším světelném a zvukovém kódování velmi jemných vibrací.

Rozhodování, zda se zúčastnit:

Všem, kteří zvažují, zda se semináře s Jasmuheen zúčastnit, radíme, aby se ponořili do meditace a zkusili, jestli to cítí jako správné. Pokud ano, požádejte inteligentní Vesmírné pole a Božství ve Vás samotných, aby Vám byla uvolněna cesta – abyste se mohli setkání zůčastnit s radostí a lehkostí. Požádejte, aby k Vám přišly dostatečné finance, nebo abyste sehnali hlídání, nebo o cokoli jiného. Pokud máte být součástí těchto úchvatných setkání s nádhernými a stejně naladěnými lidmi, cesta se před Vámi sama otevře.

Možnost ubytování: v hotelu Adalbert přímo v areálu Břevnovského kláštera, na vysokoškolských kolejích Na Větrníku nedaleko (pokud máte zájem zprostředkovat ubytování, napište to, prosím, do přihlašovacího emailu).

Pro další informace navštivte stránky https://www.jelef.wbs.cz nebo zkontaktujte slečnu Violku (email: hannah.violetta@gmail.com, tel.: 773-672-819)

 

jasmuheen v praze

zdroj: https://duhovy-svet.blogspot.cz/2012/06/kdo-je-to-breatharian-aneb-ziti-bez.html